В неделя в Стефаново сива 156 7709 С или СА
Известие
Collapse
No announcement yet.
Видях те,ти ли беше?!?
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеДнес,Fear,в Младост при Макдоналдс,забелязан да се преустроява от дясна в средна лента към 18 00 часаAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Преди 20мин., зад блок 38 в Студентски град (на паркинга до пералнята) сива 156SW, с вътрешен фейслифт и тъмно сива кожа. Пише 1.6TS. От форума ли е?
Замалко да се опитам да отворя вратата, но се сетих, че два дни съм в София без колата
Доста добре изглеждаПоогледахме я малко с един колега, та ако собственика ни е видял да не се притеснява
Comment
-
Първоначално публикувано от Fear Покажи съобщениеМани, престроявах се направо в лявата, че реших да сипя бензин в последния момент, а нямаше как да ходя до Shell-a на Цариградско, че бях в друга посока.Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Comment
-
Първоначално публикувано от Flame Покажи съобщениеВидях аз сложните маневри,аз бях под прикритие с А4 комбиAlfa Romeo 166 3.0 V6
Alfa Romeo GTV 2.0TS - няма я вече.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitenceto89 Покажи съобщениеПреди 20мин., зад блок 38 в Студентски град (на паркинга до пералнята) сива 156SW, с вътрешен фейслифт и тъмно сива кожа. Пише 1.6TS. От форума ли е?
Замалко да се опитам да отворя вратата, но се сетих, че два дни съм в София без колата
Доста добре изглеждаПоогледахме я малко с един колега, та ако собственика ни е видял да не се притеснява
145 1.6 ТС '97 ех.
145 1.9 JTD '00
307 CC 2.0 '04
Comment
-
Първоначално публикувано от tokata_pz_flex Покажи съобщениеТова май е fnt :>
А и неговата май има релси за багаж и прагове.
Comment
-
Първоначално публикувано от mitenceto89 Покажи съобщениеИ аз така си помислих (заради аватара му), но в подписа му пише "156 diesel".
А и неговата май има релси за багаж и прагове.
Comment
-
Първоначално публикувано от soldier_vl Покажи съобщениеИ по това време не е бил в студентски, а в западната част на СофияLast edited by fnt; d.m.y г., 19:09.sigpic
SCUDERIA ITALIA
BMW 5-er
BMW 7-er
Fiat GP
Comment
Comment